Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@00:43:05 GMT

خرما شکم پر، یک دسر عالی برای افطار ماه رمضان

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۹۲۴۱۳۳

خرما شکم پر، یک دسر عالی برای افطار ماه رمضان

مواد لازم برای تهیه خرما شکم پر برای افطار ماه رمضان

خمیر بادام : 1/4 فنجان
خرما پیارم درشت : به تعداد لازم
مغز بادام درسته خام : به تعداد لازم

طرز تهیه خرما شکم پر برای ماه رمضان

خرماها را بعد از شستن بگذارید تا کاملا خشک شوند.
سپس با چاقو به آرامی از هم باز کرده و هسته آن را در آورید.
به آرامی خرما را از هم باز کرده و یک برش از خمیر بادام درون خرما قرار دهید و یک بادام روی آن قرار دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای یک ساعت خرماها را درون یخچال قرار داده و سپس سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر بادام

بادام پوست کنده : 1 و 1/2 پیمانه
پودر قند : 1 ‌و 1/2 پیمانه
سفیده تخم مرغ : 1 عدد
عصاره بادام : 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر بادام

اگر به بادام پوست کنده دسترسی ندارید می‌توانید بادام‌ها را به مدت ۵ دقیقه در آب جوش بریزید و بعد پوست آنها را جدا کنید. در این صورت قبل از شروع به تهیه خمیر، صبر کنید تا بادام‌ها کاملاً خشک شوند و بعد آنها را اندازه‌گیری کنید.
حال بادام‌های پوست‌کنده را در آسیاب یا غذاساز آسیاب کنید تا کاملاً پودر شوند (حدود ۱ دقیقه). طبیعی است که گلوله‌های به هم چسبیده‌ای در پودر بادام مشاهده شود. این به دلیل وجود روغن در بادام است. پس نگران نباشید و به انجام مراحل ادامه بدهید.
سپس، سفیده تخم مرغ، پودر قند و عصاره بادام را اضافه کنید و دوباره غذاساز یا آسیاب را روشن کنید و یکی دو دقیقه بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
روی سطح صاف و تمیزی کمی پودر قند بپاشید. مایه آماده شده را روی سطح قرار دهید. کمی آن را ورز بدهید و سپس آن را به شکل استوانه‌ای در بیاورید و داخل سلفون یا کیسه پلاستیکی بپیچید.
حدود ۱ ساعت خمیر را در یخچال قرار دهید تا سفت و آماده مصرف شود. می‌توانید خمیر بادام را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.


منبع: سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آشپزی دسر افطاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۲۴۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد سبحانی سبحانی افزود: از دلایل بروز آفات کنه‌های تار عنکبوتی خرما می‌توان به گرم شدن تدریجی هوا، کاهش رطوبت نسبی و آغاز فصل وزش باد‌های گرم و خشک در استان بوشهر اشاره کرد.

وی اظهار داشت: تشخیص به‌موقع و مناسب این آفت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در صورتی که عملیات سمپاشی به موقع انجام شود می‌تواند از بروز خسارت‌های بیشتر توسط این آفت جلوگری کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه این آفت باعث افت کمی و کیفی محصول خرما می‌شود اظهار داشت: کنه‌های تار عنکبوتی خرما از شیره بافت برگ‌های جوان و به خصوص میوه‌های نارس خرما تغذیه می‌کند.

سبحانی با اشاره به اینکه در اثر آفت تار عنکبوتی اندازه میوه‌های خرمای آسیب دیده کوچک می‌ماند گفت: با خروج مواد قندی و شیره نباتی از میوه خرما، پوست میوه نیز سخت و خشک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کنه‌ها در زیر تار‌ها تخم‌ریزی کرده و فعالیت دارند اظهار داشت: هنگام طغیان آفت خوشه‌های خرما منظره‌ای غبارآلود به خود گرفته و میوه‌ها به رنگ قرمز تیره در آمده و چروکیده و نامرغوب می‌شوند.

کارشناس امور کشاورزی استان بوشهر هم گفت: نخیلات استان بوشهر در معرض تهدید‌های مختلف و متنوعی هستند که باید با اصول مناسب با آنها مقابله کرد.

عبدالرحیم خادمی با بیان اینکه آفت چوب‌خوار یکی از مهمترین آفت‌ها در نخلستان‌های استان بوشهر است اظهار داشت: آفت چوب‌خوار خسارت‌های گسترده‌ای به نخل وارد می‌کند و به تنه، ریشه و تاج درخت می‌رسد.

وی افزود: این خسارت‌ها باعث می‌شود تا میوه خرما از نظر کیفیت و کمیت افت کرده و در بازار خرما، مشتری‌پسندی لازم را نداشته باشد.

خادمی با اشاره به آلوده‌شدن پاجوش‌های نخیلات به آفت چوبخوار خرما اظهار داشت: این آفت موجب بروز برخی بیماری‌های قارچی در تنه نخیلات شده و همین امر خسارت را دوچندان کرده است.

دیگر خبرها

  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • قرآن آموزان و روزه اولی‌های استان بوشهر تجلیل شدند
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه رمضان
  • اختتامیه مسابقات فوتسال جام رمضان در هیرمند
  • مسابقات جام رمضان تنیس روی میز بانوان در سمنان پایان یافت
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • ببینید | آشنایی با فواید خرما
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود